انتخاب مجله

پس از نگارش مقاله، باید مجله‌ای را که قرار است؛ مقاله خود را به آن ارسال کنید را انتخاب کنید. انتخاب مجله یکی از عمل‌های مهمی است که تاثیر مستقیم روی قبول شدن یا عدم قبولی مقاله شما دارد. زیرا اگر مجله‌ای را که در اسکوپ مقاله شما نیست، انتخاب کنید؛ ژورنال مورد نظر در همان ابتدای کار مقاله شما را به دلیل مرتبط نبودن با موضوع مجله، ریجکت می‌کند. پس باید مجله‌هایی که با موضوع مقاله‌ای که نگارش کرده‌اید؛ ربط داشته باشد را انتخاب کنید.

بعد از انتخاب مجله، به قسمت راهنمای نویسندگان آن مجله بروید و تمامی موارد ذکر شده برای نویسندگان را با دقت بخوانید. مقاله شما باید در چارچوب قوانین مجله تنظیم شود، و اگر مقاله در چارچوب‌‌های تعیین شده‌ی مجله نباشد؛ مقاله‌ی شما از جانب سردبیر ریجکت می‌شود یا در صورت پذیرش اولیه برای مجلات ISI،  پروسه زمانی طولانی‌تری را سپری می‌کند. هر چقدر مقالات بر اساس دستورات مجلات ISI باشد، سردبیر مجله نسبت به مقاله شما دیدگاه بهتری پیدا می‌کند.

پس از انجام تغییرات، مقاله‌تان را به دفعات متعددی بخوانید و از دوستان و همکاران خود در این رشته بخواهید؛ مقاله‌تان را، مطالعه نموده و ایرادات را به شما گوشزد نمایند. انتخاب مجله مناسب، نقش مهمی در اکسپت و چاپ مقاله و یا ریجکت شدن مقاله دارد. پس ملزم هستید در انتخاب مجله مورد نظر دقت بیشتری به خرج دهید.

سابمیت مقاله

ارسال مقاله و ثبت درخواست چاپ در یک مجله را سابمیت می‌نامند. سابمیت، فقط جنبه ارائه مقاله در ژورنال را دارد، امتیاز علمی نداشته و در رزومه محاسبه نمی‌گردد. امروزه مجلات ISI، به دو حالت پستی و الکترونیکی سابمیت می‌شوند. بیشتر نشریه‌های ISI، مقالات را به صورت الکترونیکی به دلیل امن‌تر و سریع‌تر بودن آن، ترجیح می‌دهند. در ارسال با پست حتما نامه همراه را، با سه تا پنج نسخه از مقاله پرینت گرفته و همراه با CD حاوی متن مقاله، اشکال و جداول به آدرس پستی مجله ISI سابمیت کنید. فایل مقاله را به فرمت Word یا PDF استفاده کنید. فایل PDF را با دقت مطالعه کنید تا مطمئن شوید تمام حروف، اعداد و نمادها به درستی نوشته شده‌اند و غلط املایی ندارد. از نمادهای غیر استاندارد استفاده نکنید.پس از ارسال مقاله باید منتظر دریافت نامه اعلام وصول از طرف سردبیر بمانید که به ایمیل شما ارسال می‌شود.

مرحله داوری

ممکن است مقاله شما به سرعت از جانب سردبیر مورد پذیرش واقع شود. که این اتفاق نادر هنگامی رخ می‌دهد که ایده تحقیقاتی شما واقعاً تازه و جالب باشد؛ اما عمدتاً مقاله پس از غربالگری اولیه و اولویت‌بندی توسط سردبیر یا هیأت سردبیری مجلات ISI، در اختیار چند داور یا کارشناس قرار می‌گیرد؛ تا به دقت آن را ارزیابی نمایند. داوران موظف‌اند در بازه زمانی که در اختیار دارند، مقاله را نقد و بررسی و نظراتشان را اعلام کنند. معمولاً فرمی در اختیار داور قرار می‌گیرد تا بر اساس آن، ناب بودن، کیفیت و نقاط ضعف و قوت مقاله را بررسی کند.

وضعیت مقاله پس از داوری معمولا به یکی از صورت های زیر می باشد:

1.پذیرش برای چاپ

2.پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات جزئی

3.پذیرش برای چاپ پس از اصلاحات کلی

4.بررسی مجدد احتمالی برای چاپ پس از اصلاحات اساسی

5.بررسی احتمالی برای چاپ در قالب نامه به سردبیر یا گزارش کوتاه

6.غیر قابل چاپ

موسسه تهران تز این امکان را فراهم می کند تا بتوانید در کمترین زمان ممکن  مقالات خود را در

زورنال های معتبر داخلی و خارجی اکسپت و چاپ کنید.